Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'dan ilk görsel yayınlandı

3.660 Gösterim
11 Mayıs 2021 10:30
Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'dan ilk görsel yayınlandı

Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'yu bir araya getiren ve çekimlerine geçen ay başlanan Killers of the Flower Moon'dan ilk görsel yayınlandı.


Martin Scorsese'nin merakla beklenen yeni filmi Killers of the Flower Moon'un çekimlerine başlanmasından kısa bir süre sonra filmden ilk görsel yayınlandı. Apple'ın haklarını satın aldığı filmden yayınlanan ilk görselde, Lily Gladstone ile Leonardo DiCaprio'nun karakterleri bir yemek masasında yer alıyor.

 

David Grann'in Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI adlı kitabından uyarlanan film, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem hâlâ iptidai hâlde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor. Filmde, görselde yer alan Lily Gladstone ve Leonardo DiCaprio'nun yanı sıra Jesse Plemons, Robert De Niro, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Jason Isbell gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Osgge News

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.