Mark Rylance, Luca Guadagnino’nun yeni korku filmi Bones & All’da rol alacak

1.462 Gösterim
28 Mayıs 2021 10:00
Mark Rylance, Luca Guadagnino’nun yeni korku filmi Bones & All’da rol alacak

Usta oyuncu Mark Rylance, Camille DeAngelis’in aynı isimle 2015 yılında yayımlanan korku romanından uyarlanacak olan Bones & All’da rol alacak.


Bridge of Spies, The Trial of the Chicago 7, Ready Player One ve Dunkirk gibi unutulmaz yapımlarda yer almış usta oyuncu Mark Rylance, 16 yaşında annesi tarafından terk edilen Maren adlı yamyam bir kızın hiç tanışmadığı babasını bulmaya çalışmasını konu edinen korku filminde rol alacak.

 

Filmin yönetmen koltuğunda Dakota Johnson’ın başrolünde yer aldığı Suspiria ile korku türüne adını yazdıran yönetmen Luca Guadagnino oturuyorken, senaryosunu kaleme alan isim Suspiria’da Guadagnino ile birlikte çalışmış ve The Terror ile kendini kanıtlamış olan Dave Kajganich olacak. Korku türündeki iki başarılı ismi tekrardan bir araya getiren filmin kadrosundaki diğer isimler; bu yıl Dune ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan ve önümüzdeki senelerde Willy Wonka karakterine de hayat verecek olan Timothée Chalamet ile Escape Room serisiyle tanınan Taylor Russell olacak.

 

Oscar ödüllü aktör Mark Rylance, Terrence Mallic’in The Way of the Wind projesinde de yer alması bekleniyorken, senenin en çok beklenen yapımlarından olan Don’t Look Up’ta Timothée Chalamet ile tekrardan bir araya geliyor olacak. 

 

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.