Margot Robbie'nin Harley Quinn'e yeniden hayat verdiği Birds of Prey'den fragman!

3.627 Gösterim
1 Ekim 2019 19:12
Margot Robbie'nin Harley Quinn'e yeniden hayat verdiği Birds of Prey'den fragman!

Suicide Squad filminden sonra Harley Quinn'e bir kez daha hayat veren Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Yırtıcı Kuşlar (Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn))'dan fragman yayınlandı.


Ünlü oyuncu Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn'i ilk olarak Suicide Squad'da, Joker'le olan ilişkisi ve dünyayı kurtarmaya mükellef bırakılan kötüler ekibi çerçevesinde görmüştük. Cathy Yan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ise Harley Quinn'in Joker'den ayrılmasından sonra Black CanaryHuntress ve Renee Montoya'ya katılarak Cassandra Cain'i zalim suç lordu Black Mask'ten kurtarmaya çalışmalarını konu ediniyor.

 

Jurnee Smollett-Bell'in Black Canary'ye, Ewan McGregor'ın kötü karakter Black Mask'e, Mary Elizabeth Winstead'in Huntress'a hayat verdiği filmde ayrıca Bojana Novakovic, Rosie Perez, Chris Messina, Ali Wong gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, 07 Şubat 2020 tarihinden itibaren Türkiye'de gösterimde olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.