Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinin yayın tarihi belli oldu

9.969 Gösterim
17 Eylül 2024 15:47
Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinin yayın tarihi belli oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün on iki yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları Kanal D'de yayınlanacak. Başrollerinde Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un yer aldığı dizi, Kapadokya’nın köklü ailelerinden Alaca ailesinin gizemli ve entrikalarla dolu hikayesini anlatıyor.


Beyaz Melek, Güneşi Gördüm gibi yüksek gişe başarısına ulaşan filmlerin ardından Hayat Devam Ediyor ve Benim İçin Üzülme dizilerine imza atan Mahsun Kırmızıgül'ün on iki yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları Kanal D'de yayınlanacak. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrikalarla dolu hikayesini, özgürlüğüne düşkün inatçı bir kadın olan Deniz ve aile bağları çok güçlü Arhan'ın aşkı etrafında anlatıyor.


Yapımcılığını Medyapım ve Boyut Film'in üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı dizisinin kurucu yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül, yönetmenliğini Deniz Koloş üstleniyor. Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül'ün başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunu Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ali Başar, Ekin Aksoy, Yunus Narin, Berkan Şal, Miray Akay ve Lidya Atlik oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.