Leos Carax'ın müzikal filmi Annette yakında GAİN'de!

3.589 Gösterim
15 Mart 2023 18:55
Leos Carax'ın müzikal filmi Annette yakında GAİN'de!

Leon Carax'ın, dünyaca ünlü bir soprano ve onun komedyen eşinin hikâyesini konu alan Adam Driver ve Marion Cotillard'lı müzikal filmi Annette, yakında GAİN kütüphanesine eklenecek.


Kötü Kan, Köprü Üstü Aşıkları ve Kutsal Motorlar gibi yapımlara imza atmış Leos Carax'a 74. Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülü getiren Annette, yakında GAİN kataloğunda yerini alacak. Leos Carax'ın Kutsal Motorlar'dan sonra çektiği ilk uzun metraj film olma özelliği taşıyan yapım, dünyaca ünlü bir opera sanatçısı olan Ann ile kitleleri kendine hayran bırakan bir komedyen olan Henry'nin, kimsenin hayal bile edemeyeceği bir özelliğe sahip çocukları Annette’in doğumuyla altüst olan ilişkilerini anlatıyor.

Sparks grubunun ikilisi Ron Mael ile Russell Mael tarafından kaleme alınıp müzikal formatına dönüştürülen ve bir rock operası olarak tanımlanan filmin başrollerinde Adam Driver ile Marion Cotillard yer alırken; Simon Helberg, Rebecca Dyson-Smith, Devyn McDowell, Angèle, Natalia Lafourcade gibi isimler ünlü oyunculara eşlik ediyor.

Leos Carax'ın İngilizce dilinde çektiği ilk film olan Annette'in fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.