Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone ve Robert De Niro'lu Dolunay Katilleri'nden fragman yayınlandı

12.485 Gösterim
6 Temmuz 2023 13:22
Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone ve Robert De Niro'lu Dolunay Katilleri'nden fragman yayınlandı

Martin Scorsese imzalı Dolunay Katilleri (Killers of the Flower Moon) filminden fragman yayınlandı. Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser gibi isimlerin yer aldığı film, 20 Ekim 2023'te Türkiye'de gösterime girecek.


Martin Scorsese'yi favori oyuncuları Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro ile bir kez daha bir araya getiren Dolunay Katilleri (Killers of the Flower Moon) filminden fragman yayınlandı.

 

David Grann'in Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI adlı kitabından uyarlanan film, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem hâlâ iptidai hâlde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor. Prömiyeri Cannes'da gerçekleşen ve 3 saat 26 dakikalık süresiyle epik bir hikâye anlatan filmde, DiCaprio ve De Niro'nun yanı sıra Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion gibi isimler yer alıyor.

 

Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.