Leonardo DiCaprio, Guillermo del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley'nin başrolünde yer alabilir

2.014 Gösterim
24 Nisan 2019 14:56
Leonardo DiCaprio, Guillermo del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley'nin başrolünde yer alabilir

Usta sinemacı Guillermo Del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley'nin başrolü için ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile görüşülüyor.


The Shape of Water ile En İyi Film ve En İyi Yönetmen Oscar ödüllerine birden layık görülen Guillermo Del Toro, yaklaşık iki yıl aradan sonra bir uzun metraj film için kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor. Yakın gelecekte Pinocchio'nun yeniden çevrimi ile usta sinemacı Michael Mann'le ilgili bir belgesel çekeceği açıklanan Del Toro, gelecek projeleri arasına 1947 yapımlı Nightmare Alley'nin yeniden çevrimini de ekledi.

 

Tyrone Power ile Joan Blondell'in başrollerinde olduğu, William Lindsay Gresham'ın eserinden uyarlanan 1947 yapımlı film, hırslı bir dolandırıcının düzenbazlıklarına insanları manipüle ederek para kazanan bir psikiyatr ile birlikte devam etmesi sonucu gelişenleri anlatıyordu. Variety'nin özel haberine göre Del Toro'nun yöneteceği yeniden çevrimin başrolü için görüşülen isim ise Leonardo DiCaprio. Ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra bu yıl içerisinde Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood filmiyle seyircinin karşısına çıkacak. Del Toro'nun Kim Morgan ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı filmin, William Lindsay Gresham'ın romanına daha sadık bir uyarlama olacağı belirtiliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.