Leonardo DiCaprio, Another Round'ın yeniden çevriminde başrolde yer alabilir

2.035 Gösterim
27 Nisan 2021 12:20
Leonardo DiCaprio, Another Round'ın yeniden çevriminde başrolde yer alabilir

Leonardo DiCaprio, hafta sonunda En İyi Uluslararası Film Oscar'ına uzanan Another Round'ın İngilizce yeniden çevriminin yapımcılığını üstlenecek. Ünlü oyuncunun yeniden çevrimde, Mads Mikkelsen'in canlandırdığı karakteri oynayabileceği de belirtiliyor.


Hafta sonunda dağıtılan Oscar Ödülleri'nden En İyi Uluslararası Film ödülüyle ayrılan, yönetmeni Thomas Vinterberg'e sürpriz bir yönetmen adaylığı getiren Another Round'ın uyarlama hakları, yapılan açık artırma sonucu aralarında Leonardo DiCaprio'nun ortağı oldu yapım firmasının da yer aldığı bir gruba satıldı. Gelen haberlere göre, DiCaprio yapımcılığını üstleneceği filmin başrolünde de yer alabilir.

 

2012 yılının övgüyle karşılanan filmlerinden Onur Savaşı (Jagten)'nda birlikte çalışan ünlü oyuncu Mads Mikkelsen ve yönetmen Thomas Vinterberg'i yeniden bir araya getiren Druk (Another Round), her gün belli bir seviyede alkol alarak hayat standartlarının yükseleceğine dair bir araştırmaya rastlayan ve bu deneyi kendi hayatlarına uygulamaya karar veren dört lise öğretmeninden oluşan bir arkadaş grubunun hikâyesini anlatıyor.

 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.