Küçük Deniz Kızı'ndan yeni fragman geldi

6.761 Gösterim
13 Mart 2023 16:30
Küçük Deniz Kızı'ndan yeni fragman geldi

Disney animasyon uyarlaması Küçük Deniz Kızı'nın (The Little Mermaid) yeni fragmanı yayınlandı. Halle Bailey'in yeni Ariel olarak boy göstereceği animasyon filmi Türkiye'de 26 Mayıs'ta sinemalarda gösterime girecek.


Sihirli Orman (Into the Woods), Mary Poppins: Sihirli Dadı (Mary Poppins Returns) gibi filmlerin yönetmeni Ron Marshall'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) ve Düşler Ülkesi (Finding Neverland) ile Oscar adaylığı kazanan David Magee'nin kaleme aldığı Küçük Deniz Kızı (The Little Mermaid) animasyon uyarlamasından yeni fragman yayınlandı.

 

13 Mart gecesi Oscar töreninde fragmanı yayınlanan filmde, Kral Triton'un en küçük ve cüretkâr kızı Ariel, denizin ötesindeki dünyayı merak eder ve su yüzeyini gezinirken Prens Eric'e aşık olur. Deniz kızlarının insanlarla iletişim kurmasının yasaklandığı bir dünyada Ariel kalbini dinler ve kötü deniz cadısı Ursula ile yaptığı anlaşma, babasının tacını ve hayatını tehlikeye atar.

 

Broadway'in sevilen ismi, efsanevi Hamilton müzikalinin oyuncusu ve bestekârı Lin-Manuel Miranda'nın müziklerini bestelediği Disney animasyon filminin oyuncu kadrosunda Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem ve Noma Dumezweni gibi isimler yer alıyor.

 

Türkiye'de 26 Mayıs 2023 tarihinde sinemalarda vizyona girecek Küçük Deniz Kızı'nın yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.