Küçük Deniz Kızı filminden teaser yayınlandı

4.327 Gösterim
16 Şubat 2023 17:29
Küçük Deniz Kızı filminden teaser yayınlandı

Rob Marshall tarafından yönetilen Küçük Deniz Kızı (The Little Mermaid) müzikali filminden yeni teaser yayınlandı. Film, 26 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.


Disney'in sevilen prenses karakteri Ariel'in hikayesinin anlatıldığı, 1989 tarihli animasyondan uyarlanan Küçük Deniz Kızı (The Little Mermaid) filminden yeni teaser yayınlandı.

 

Bir Geyşanın Anıları (Memoirs of a Geisha), Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) gibi filmlere imza atan Ron Marshall, Küçük Deniz Kızı (The Little Mermaid) için yönetmen koltuğuna oturdu. 

 

The Little Mermaid filmi, deniz kızı Ariel'in suyun üzerinde yaşayan bir insan prense aşık olmasını ve hayallerini gerçekleştirebilmek adına kötü kalpli bir denizaltı büyücüsü Ursula'nın hain komplosuna maruz kalmasını anlatıyor.

 

Filmin oyuncu kadrosunda Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem ve Noma Dumezweni gibi isimler yer alacak. Hamilton gibi efsaneleşmiş bir müzikalin oyuncusu ve bestekârı, Broadway'in sevilen ismi Lin-Manuel Miranda ile orijinal animasyon The Little Mermaid'in bestekârı Alan Menken, filmin müzikleri için beraber çalıştılar. 

 

26 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek olan The Little Mermaid filminin teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.