Knock at the Cabin filminden yeni fragman yayınlandı

5.050 Gösterim
26 Aralık 2022 13:38
Knock at the Cabin filminden yeni fragman yayınlandı

M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Kulübeye Tıklat'tan (Knock at the Cabin) yeni fragman yayınlandı. Film, 3 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek.


Son olarak 2019 yılında yayınlanan Glass ve 2021 yılında yapımcılığını üstlendiği Zamanda Tutsak (Old) filmine imza atan M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Kulübeye Tıklat'tan (Knock at the Cabin) fragman yayınlandı. 

 

Dave Bautista ve Jonathan Groff'un yer aldığı aile gerilimini merkeze alan filmde, uzak bir kulübede tatil yapan bir ailenin dört silahlı yabancı tarafından rehin alınması gelişen olayları anlatıyor. 2018 yılında Paul Tremblay'in The Cabin at the End of the World kitabından uyarlanan hikâyede, kıyameti önlemek adına imkansız bir seçim yapmaya zorlanan aile, dış dünyayla sınırlı bir irtibat kurarak her şey yok olmadan önce neye inanacaklarına karar vermek zorunda kalıyor. 

 

M. Night Shyamalan'ın Knock at the Cabin filminin oyuncu kadrosunda Dave Bautista ve Jonathan Groff ile beraber Ben Aldridge, Nikki Amuka - Bird, Kristen Cui, Abby Quinn ve Rupert Grint gibi isimler yer alıyor. 

 

Film, 3 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek. Filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.