Kıvanç Sezer'in yeni filmi Küçük Şeyler, 54. Karlovy Vary Film Festivali'nde ana yarışmada yer alacak

2.617 Gösterim
28 Mayıs 2019 15:30
Kıvanç Sezer'in yeni filmi Küçük Şeyler, 54. Karlovy Vary Film Festivali'nde ana yarışmada yer alacak

Kıvanç Sezer'in çekimlerini tamamladığı yeni filmi Küçük Şeyler, prömiyerini bu yıl 54.'sü düzenlenecek olan Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirecek.


2016 yılında Adana Film Festivali'nde başta Menderes Samancılar'ın kazandığı En İyi Erkek Oyuncu ödülü olmak üzere birçok ödüle layık görülen Babamın Kanatları ile çıkış yapan sinemacı Kıvanç Sezer, yeni filmi Küçük Şeyler'in çekimlerini geçen haftalarda bitirmişti. Bugün paylaşılan habere göre Küçük Şeyler, tıpkı Babamın Kanatları'nda olduğu gibi dünya prömiyerini Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

Festivalin Ana Yarışma bölümünde yer alacak olan Küçük Şeyler, Babamın Kanatları ile başlayan üçlemenin ikinci filmi. Babamın Kanatları'nda hikâyesi anlatılan işçilerin yapımında çalıştıkları sitelerden birine taşınan, orta sınıf mensubu Onur ve Bahar çiftinin yaşadıklarını merkezine alacak olan Küçük Şeyler'in kadrosunda Alican Yücesoy, Başak Özcan, Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan gibi isimler yer alıyor. Kelebekler filmiyle Sundance'ten ödülle dönen Tolga Karaçelik'in yapımcıları arasında yer aldığı filmin, festivalleri dolaştıktan sonra gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.