Keanu Reeves'li John Wick 3 yolda!

5.599 Gösterim
25 Mayıs 2017 12:30
Keanu Reeves'li John Wick 3 yolda!

Yönetmen Chad Stahelski, verdiği röportajda John Wick 3'ün senaryosunun yazım aşamasında olduğunu söyledi.


Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı aksiyon serisinin üçüncü halkası için çalışmalar başladı. John Wick'i David Leitch ile birlikte kotaran, John Wick 2'yi ise yönetmen koltuğuna tek başına oturan Chad Stahelski, Collider'a verdiği söyleşide John Wick 3'ün senaryo yazım aşamasında olduklarını belirtti.

 

John Wick 3'ün olası çekim tarihleri için, "Bu, daha çok senaryoyu ne hızda tamamlayacağımıza bağlı. Fakat tahminde bulunmam gerekirse bu yılın sonu, olmadı gelecek yılın başı..." cevabını veren Stahelski, üçüncü filmi her ne kadar yönetmek istese de bu durumun kendi takviminin uygunluğuna da bağlı olduğunu belirtti. Stahelski'nin verdiği diğer bir bilgiye göre ise, John Wick'e ayrılan bütçelerin serinin kazandığı hasılatla paralel bir şekilde artmasına karşın, üçüncü filmde izleyici olarak bir anda finansal olarak filmi zorlayıcı görkemli setler görmeyeceğiz.

 

Geçen haftalarda Samuel L. Jackson'ın dâhil olmak istediğini açıkladığı John Wick 3, verilen bilgiler göz önüne alındığında en erken 2019'un ilk çeyreğinde seyirciyle buluşma şansına sahip olacak gibi duruyor.

Bu yıl içerisinde gösterime giren ve Türkiye'de 719.119 seyirciye ulaşan John Wick 2'ye, iTunes (Apple TV) üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.