Kaan Müjdeci'nin Shakespeare’in ünlü eserinden uyarladığı Hamlet'ten fragman!

2.959 Gösterim
30 Ağustos 2021 15:10
Kaan Müjdeci'nin Shakespeare’in ünlü eserinden uyarladığı Hamlet'ten fragman!

Kaan Müjdeci'nin William Shakespeare’in ünlü eseri Hamlet'ten uyarladığı, Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerinde yer aldığı Hamlet'ten fragman yayınlandı. Dizi, ekim ayında Gain'de yayınlanmaya başlayacak.


İlk filmi Sivas ile adından söz ettiren Kaan Müjdeci'nin William Shakespeare’in ünlü eseri Hamlet'ten ilk görüntüler paylaşıldı. Müjdeci'nin, Shakespeare’in ölümsüz eserinden uyarlayarak gerçek bir hikâyeyle harmanladığı dizi, ekim ayında Gain'de izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

 

Gain ve Asteros Film ortak yapımı dizinin güçlü kadrosunda Elit İşcan, Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora rol alıyor.

 

Merakla beklenen dizi, 16. yüzyıldaki krallığın yıkılışına ve güç dengelerinin değişimine, bugünkü “fayton krallığı” üzerinden bakıyor. Üstelik bu kez, Hamlet genç bir kadın… İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality şovunda, sahnede buluşturacaktır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.