Juliette Binoche'un başrolünde yer aldığı Non-Fiction'dan fragman yayınlandı

2.690 Gösterim
8 Mart 2019 11:16
Juliette Binoche'un başrolünde yer aldığı Non-Fiction'dan fragman yayınlandı

Prömiyeri Venedik Film Festivali'nde gerçekleşen ve Juliette Binoche'un başrolünde yer aldığı Non-Fiction'dan fragman yayınlandı.


2016 yapımlı Personal Shopper sonrasında Non-Fiction ile yeniden yönetmen koltuğuna oturan Fransız sinemacı Olivier Assayas'ın bu yeni filmi Paris yayın dünyasında kendilerine önemli bir yaşam inşa etmiş bir editör ve yazarın zaman ilerlerken artık kaçınılmaz şekilde karşı karşıya kaldığı orta yaş krizi, başta eşleriyle olmak üzere aileleriyle olan ilişkilerini ve değişen yayın sektörüyle mücadelesini konu ediniyor. Assayas'ın yönetmenliğin yanı sıra senaryosunu da üstlendiği filmin başrollerini Akademi Ödüllü usta oyuncu Juliette Binoche ve Guillaume Canet paylaşıyor.

Toronto, New York ve Londra gibi önde gelen film festivallerinde seyirci karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Non-Fiction'ın kadrosunda Vincent Macaigne, Christa Theret ve Nora Hamzawi gibi isimler yer alıyor. 26 Nisan 2019 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak olan filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.