Julianne Moore ve Natalie Portman, Todd Haynes'ın yeni filmi May December'ın başrollerinde yer alacak

2.476 Gösterim
14 Haziran 2021 15:10
Julianne Moore ve Natalie Portman, Todd Haynes'ın yeni filmi May December'ın başrollerinde yer alacak

Julianne Moore ve Natalie Portman, usta sinemacı Todd Haynes'ın yeni projelerinden May December'ın başrollerini paylaşacak. Julianne Moore ile Todd Haynes, bu filmle birlikte  altıncı kez birlikte çalışmış olacak.


Safe, Far From Heaven, Carol, I'm Not There gibi filmlere imza atan, bu yılın başlarında ünlü müzisyen Peggy Lee'nin hayat hikâyesinin anlatılacağı biyografik filmin yönetmenliğini üstleneceği açıklanan Todd Haynes, bir başka yeni projesi May December'da favori oyuncularından Julianne Moore ile ilk defa birlikte çalışacağı Natalie Portman'la buluşacak.

 

Haynes-Moore'un altıncı işbirliği olacak film, yaklaşık yirmi yıl önce ülke gündeminin merkezine düşmüş ve tartışılmış bir romantik ilişkinin sinema uyarlamasında yer alacak Elizabeth'in, hayat vereceği karakter Gracie ve eşini ziyaret edip onların yaşamlarına dahil olmasıyla birlikte evli çiftin ilişki dinamiklerinin değişmesi konu edilecek. Portman, canlandıracağı insanın hayatına objektif bir bakış açısıyla bakmaya çalışan aktrise hayat verirken, Julianne Moore kendisinden 23 yaş küçük biriyle evlenen Gracie'yi canlandıracak.

 

Samy Burch'ün, Alex Mechanik ile birlikte kaleme aldığı hikâyeden sinemaya uyarladığı May December'ın çekimlerine 2022 yılında başlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.