Judd Apatow'un yönettiği The King of Staten Island'dan fragman yayınlandı

2.184 Gösterim
8 Mayıs 2020 11:40
Judd Apatow'un yönettiği The King of Staten Island'dan fragman yayınlandı

Saturday Night Live komedyeni Pete Davidson'ın kendi hayat hikâyesinden esinlenerek kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı The King of Staten Island'dan fragman yayınlandı.


Saturday Night Live ile tanınan komedyen Pete Davidson'ın Judd Apatow ve Dave Sirus ile birlikte kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Apatow'un oturduğu The King of Staten Island, yedi yaşındayken itfaiyeci olan babasını kaybeden, yirmilerinin ortasına geldiğinde dövme sanatçısı olmak isteyen fakat hayatına yön vermek için bir adım atamayan ve hırslı kardeşinin üniversiteye gitmesi sonrası annesiyle beraber yaşamaya devam eden Scott'ın, annesinin tıpkı babası gibi bir itfaiyeci olan Ray ile bir ilişkiye başlamasıyla değişen hayatını konu ediniyor.

 

Pete Davidson'ın başrolünde yer aldığı filmde, oyuncuya Marisa Tomei, Maude Apatow, Bel Powley, Bill Burr, Pamela Adlon, Steve Buscemi, Moises Arias gibi isimler eşlik ediyor. Daha önce haziran ayında gösterime girmesi planlanan filmin, salgın sonrası Universal tarafından 12 Haziran'da PVOD olarak dijital gösterime gireceği açıklanmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.