Jon Hamm, The Morning Show'un kadrosuna katıldı

1.410 Gösterim
11 Ağustos 2022 14:27
Jon Hamm, The Morning Show'un kadrosuna katıldı

Jon Hamm, Apple TV+'ın Jennifer Aniston, Billy Crudup ve Reese Witherspoon'lu dizisi The Morning Show'un üçüncü sezonunun kadrosuna katıldı.


Emmy ödüllü oyuncu Joh Hamm, Apple TV+'ın Brian Stelter'ın Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV adlı kitabından uyarlanan dizisi The Morning Show'un 3. sezonunun kadrosuna katıldı. Daha önce platformun Everyone but Jon Hamm adlı reklam videosunda rol alan ünlü oyuncu, dizide gözünü UBA'e diken ve Billy Crudup, Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un oynadığı Cory, Alex ve Bradley'i güçlü yörüngesine çeken dev bir şirket yöneticisi olan Paul Marks adlı karaktere hayat verecek. Adını kendisine Emmy ödülü kazandıran Mad Men'le duyuran oyuncu sonrasında Good Omens, Top Gun: Maverick gibi yapımlarda yer almış ve son olarak Fargo'nun yeni sezonunda başrollerden birini üstlenmişti.

Homeland, House of Cards, Pieces of Her gibi dizilerde yapımcılık yapan Charlotte Stoudt'un yaratıcı rolünü aldığı üçüncü sezonun prodüksiyonuna bu ay başlanması planlanıyor. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Billy Crudup'ın yanı sıra kadrosunda Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin gibi isimleri bulunduran dizi, ilk iki sezonda cinsel suistimal ve Covid 19'un neden olduğu krizler sonrası yaşananlara odaklanmıştı. İkinci sezondaki performanslarıyla Reese Witherspoon, Marcia Gay Harden ve ödülü 2020'de bir kez kazanan Billy Crudup,  Emmy'ye aday olmuştu.  
 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.