Jon Bernthal'lı American Gigolo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

2.738 Gösterim
19 Ağustos 2022 12:10
Jon Bernthal'lı American Gigolo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

1980 yapımı American Gigolo filminin Showtime için hazırlanan dizi uyarlamasından yeni bir fragman yayınlandı. Başrolünde Jon Bernthal'ın yer aldığı dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu, 9 Eylül'de başlayacak. 


Paul Schrader'ın yazıp yönettiği ve Richard Gere'in başrolünü üstlendiği 1980 yılı yapımı American Gigolo filminin dizi uyarlamasından yeni bir fragman yayınlandı. Ray Donovan, The Guardian, The Cleaner gibi yapılarda imzası bulunan David Hollander'ın yaratıcılığını yaptığı dizi, sekiz bölümlük ilk sezonuyla 9 Eylül'den itibaren Showtime ekranlarında olacak.

 

Jon Bernthal'ın hayat verdiği, işlemediği bir cinayetten tutuklandıktan 15 yıl sonra salıverilen jigolo Julian Kaye'in bir yandan günümüz Los Angeles seks endüstrisinde kendisine yeniden yer bulmaya çalışıp bir yandan da yıllar önce kendisini hapse gönderen komployu çözmeye çabalamasını konu alan dizide, Kaye'in yeniden bir bağ kurmaya çalıştığı eski sevgilisi Michelle Stratton'ı Gretchen Mol oynarken; Lizzie Brochere, Gabriel LaBelle, Leland Orser, Rosie O'Donnell, Alex Fernandez ve Mark Mahoney gibi isimler ikiliye eşlik ediyor.

 

9 Eylül'de başlayacak olan American Gigolo dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.