John Wick serisi bir kez daha televizyon dizisine uyarlanacak

646 Gösterim
6 Mart 2024 17:55
John Wick serisi bir kez daha televizyon dizisine uyarlanacak

Ülkemizde yaklaşık 3 milyon seyirci tarafından izlenen, başrolünde Keanu Reeves'in yer aldığı John Wick serisi bir kez daha televizyon dizisine uyarlanacak. Seriyle aynı evreni paylaşan The Continental: From the World of John Wick geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı.


Ülkemizde yaklaşık 3 milyon seyirci tarafından izlenen John Wick serisiyle aynı evreni paylaşan yeni bir dizinin hazırlıkları başladı. Lionsgate başkan yardımcısı Michael Burns geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte John Wick serisinin televizyon dizisine dönüştürüleceğini doğruladı. 


John Wick serisiyle aynı evreni paylaşan, başrolünde Mel Gibson ve Colin Woodell'in yer aldığı The Continental: From the World of John Wick geçtiğimiz yılın Eylül ayında yayınlandı. Serinin bir diğer spin-off projesi olan, başrolünde Ana de Armas'ın olduğu, Keanu Reeves'in John Wick rolünde cameo olarak yer alması beklenen Ballerina 6 Haziran 2025 tarihinde vizyona girecek.


Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisinin 2014 yılında vizyona giren ilk filmi 263 bin seyirci tarafından izlendi. 2017 yılında vizyona giren devam filmi John Wick 2'de bu sayı 729 bine, 2019 yılında vizyona giren John Wick 3: Parabellum'da 944 bine yükseldi. Serinin 22 Mart 2023 tarihinde vizyona giren serinin en taze filmi John Wick 4 ise bir milyon seyirci baremini aşmayı başardı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.