John Wick evreninde geçen The Continental dizisinden fragman yayınlandı

9.691 Gösterim
10 Ağustos 2023 11:57
John Wick evreninde geçen The Continental dizisinden fragman yayınlandı

John Wick evreninde geçen üç bölümlük mini dizi The Continental: From the World of John Wick'ten fragman yayınlandı. John Wick serisinden hatırladığımız Winston Scott'ın gençliğinde The Continental'i ele geçirmesini konu edinen dizi, 22 Eylül'de yayınlanacak.


John Wick evreni genişliyor. Seriye gelen devam filmlerinin yanı sıra kiralık katillerin dünyasından yan hikâyelerin anlatılacağı birden fazla proje yapım aşamasındaydı. Bunlardan ilki olan mini dizi The Continental: From the World of John Wick'ten fragman yayınlandı.

 

Greg Coolidge, Shawn Simmons, Kirk Ward'un yaratıcılığını yaptığı dizi, seride Ian McShane'in canlandırdığı Winston Scott'ın, suç dünyasından isimlerin ateşkes şartlarında kaldığı ve bu dünya için büyük önem arz eden The Continental'i gençliğinde nasıl ele geçirdiğini anlatıyor. Colin Woodell'in Winston'ın gençliğine, Mel Gibson'ın ise Cormac karakterine hayat verdiği dizi, 22 Eylül'de Peacock'ta yayınlanacak.

 

John Wick evreninde geçecek olan bir diğer proje ise Ballerina. Başrolünde Ana de Armas'ın olduğu, Keanu Reeves'in John Wick rolünde cameo olarak yer alması beklenen film, 7 Haziran 2024'te gösterime girecek.

 

John Wick serisinin en taze filmi John Wick 4, mart ayında gösterime girip ülkemizde toplamda bir milyon seyirciyi aşmış, dünya genelinde ise 426 milyon dolar hasılata ulaşmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.