John Wick 4 evreninde geçen Ana de Armas'lı Ballerina 2024'te vizyona girecek

8.212 Gösterim
27 Mart 2023 15:36
John Wick 4 evreninde geçen Ana de Armas'lı Ballerina 2024'te vizyona girecek

Keanu Reeves'li John Wick serisiyle aynı evrende geçecek olan ve başrolünde ünlü oyuncu Ana de Armas'ın yer aldığı Ballerina filmi 2024'ün bahar ya da yaz aylarında vizyona girecek.


John Wick 4 açılış hafta sonunda gişeyi sürklase ederken Deadline'a konuşan filmin yapım şirketi Lionsgate Motion Picture Group başkanı Joe Drake, John Wick karakterine dair anlatacakları daha birçok şey olduğunu belirtti. Drake tüm bunların yanı sıra, John Wick evreninde geçecek olan ve yapım aşamasında olan Ballerina filmi ve The Continental dizisi hakkında bilgi de verdi.

 

Ana de Armas'ın başrolünde yer aldığı ve John Wick evreninde intikam arayışında olan başka bir kiralık katilin hikâyesini anlatacak olan Ballerina filminin vizyon tarihi hakkında konuşan Joe Drake, filmin 2024'ün bahar ya da yaz aylarında gösterime gireceğini belirtti. Keanu Reeves'in John Wick karakteriyle filmde kısa bir rolü olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu da belirtelim.

 

Drake, John Wick serisinde önemli bir yer tutan The Continental yapılanmasının anlatılacağı aynı isimli dizinin ise 2023'ün sonbaharında yayınlanmasının planlandığını söyledi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.