Joaquin Phoenix'li Beau is Afraid'den ilk fragman yayınlandı

6.052 Gösterim
11 Ocak 2023 13:15
Joaquin Phoenix'li Beau is Afraid'den ilk fragman yayınlandı

Hereditary ve Midsommar gibi filmlere imza atan Ari Aster'in, başrolünde Joaquin Phoenix'in yer aldığı yeni korku komedi filmi Beau Is Afraid'den ilk fragman yayınlandı. ABD'de 21 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek film, 2023'ün merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor.


Midsommar ve Hereditary ile tanınan sinemacı Ari Aster'in "dört saatlik kabus komedisi" olarak tanımlanan Beau is Afraid filminin gizli kalan detayları açıklanmaya başlandı ve bununla beraber fragman da gün yüzüne çıktı. 

 

Başlangıçta Disappointment Boulevard olarak adlandırılan film, 2022 ile beraber festival turuna çıkmayı hedefliyordu, fakat geçen yıl filmin kurgusunun yetişememesinden ötürü vizyon takvimi ertelenmişti. Fragmana kadar servis edilen tek bilgi filmin posteriydi ve oradan da anlaşılacağı üzere, Joaquin Phoenix'in dört farklı yaş aralığının gösterilmesi, bir ömrü kapsayan film olacağı yönünde ilk ipucunu veriyordu. 

 

Fragmanla beraber elde edilen hikâyeye bakıldığında Beau is Afraid, nevrotik bir adamın annesini ziyaret etmek ve evine geri dönmek için yaptığı gezinin garip bir şekilde destansı bir yolculuğa evrilmesini konu ediniyor.

 

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu filmin oyuncu kadrosunda Nathan Lane, Amy Ryan, Stephen Mckinley Henderson, Hayler Squires, Denis Ménochet, Kylie Rogers, Armen Nahapetian, Parker Posey ve Pattie Lupone gibi isimler de yer alıyor.

 

ABD'de 21 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.