Amy Ryan

Amy Ryan

Doğum Tarihi

3 Mayıs 1968

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.06.2016 382.721 TL 28.275
12.02.2016 25.771 TL 2.597
27.11.2015 266.829 TL 18.828
27.11.2015 2.605.258 TL 189.719
27.02.2015 1.087.686 TL 79.884
10.01.2014 844.815 TL 73.255
22.07.2011 96.524 TL 9.572
30.04.2010 491.070 TL 50.430
30.01.2009 810.374 TL 82.051
15.02.2008 63.587 TL 8.093
01.02.2008 222.518 TL 24.356
18.01.2008 100.311 TL 11.912
24.03.2006 172.218 TL 19.641
01.07.2005 4.380.710 TL 643.009

Diğer Filmleri