Amy Ryan

Amy Ryan

Doğum Bilgisi

3 Mayıs 1968

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Merkezi İstihbarat 17 Haziran 2016
UIP Türkiye 28.275 382.721
Sessiz Çığlık 12 Şubat 2016
M3 Film 2.597 25.771
Warner Bros. Türkiye 18.828 266.829
Casuslar Köprüsü 27 Kasım 2015
TME Films 189.719 2.605.258
TME Films 79.884 1.087.686
Kaçış Planı 10 Ocak 2014
Tiglon 73.255 844.815
Kazananlar Kulübü 22 Temmuz 2011
Tiglon 9.572 96.524
Yeşil Bölge 30 Nisan 2010
UIP Türkiye 50.430 491.070
Sahtekar 30 Ocak 2009
UIP Türkiye 82.051 810.374
Şeytan Duymadan Önce 15 Şubat 2008
Bir Film 8.093 63.587
Kızımı Kurtarın 1 Şubat 2008
UIP Türkiye 24.356 222.518
Şamar Oğlanı 18 Ocak 2008
35 Milim 11.912 100.311
Capote 24 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 19.641 172.218
Dünyalar Savaşı 1 Temmuz 2005
UIP Türkiye 643.009 4.380.710