Jim Carrey'nin son filmi True Crimes, nihayet seyirciyle buluşuyor

7.712 Gösterim
5 Nisan 2017 13:00
Jim Carrey'nin son filmi True Crimes, nihayet seyirciyle buluşuyor

Jim Carrey'nin başrolünde yer aldığı, çekimleri 2015 yılının sonlarında tamamlanan suç/gerilim filmi True Crimes, 2017 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak.


2013 yılında yönettiği Miss Violence ile uluslararası bir başarı yakalayan Yunan sinemacı Alexandros Avranas, 2015 yılında Jim Carrey ve Charlotte Gainsbourg'un oyuncu kadrosunda yer aldığı True Crimes'ı çekmişti. Filmden yayınlanan ilk görseller, Jim Carrey'nin alışılageldik görüntüsünden uzak fiziksel görünümüyle dikkat çekmiş, sinemaseverlerde merak uyandırmıştı. Fakat ilerleyen dönemlerde filmle alakalı yeni bir gelişme olmamıştı.

Uzun bir süre hakkında yeni bir havadis alınamayan film, dünya prömiyerini geçen yılın Ekim ayı içerisinde Varşova Film Festivali'nde sessiz sedasız bir şekilde gerçekleştirdi. Prömiyerinden yaklaşık altı ay sonra, nihayet filmin vizyon takvimiyle ilgili yeni gelişmeler gerçekleşti. Saban Films, filmin Kuzey Amerika dağıtım haklarını aldığını açıkladı. Henüz net bir vizyon tarihi belirlenmese de, filmin 2017 yılı içerisinde gösterime sokulması planlanıyor.

 

David Brann'in 2008 yılında New Yorker'da yayımladığı makalesinden sinemaya uyarlanan ve çekimleri Polonya'da gerçekleştirilen True Crimes, gördüğü bir kitapta, o anda yürüttüğü cinayet soruşturmasındakine garip bir şekilde benzer bir davanın ele alındığını fark eden bir dedektifin gizemli hikâyesini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.