Jessica Chastain ve Eddie Redmayne, seri katil hikâyesi The Good Nurse'te bir araya geliyor

3.348 Gösterim
8 Ağustos 2018 16:40
Jessica Chastain ve Eddie Redmayne, seri katil hikâyesi The Good Nurse'te bir araya geliyor

Ünlü oyuncular Jessica Chastain ve Eddie Redmayne'in, yaklaşık 400 insanın ölümünden sorumlu olduğu tahmin edilen seri katil Charlie Cullen'ın hikâyesinin uyarlanacağı The Good Nurse'te yer almaları için görüşmeler hâlinde olduğu açıklandı.


ABD'de hemşirelik yapan Charlie Cullen, 2003 yılında yakalandıktan sonra Ölüm Meleği olarak anılmaya başlandı. 16 yıl boyunca New Jersey'den Pennsylvania'ya çalıştığı farklı şehirlerde 40 hastanın ölümüne sebebiyet verdiğini kabul eden, uzmanlar tarafından ise yaklaşık 400 kişinin ölümünden sorumlu olduğu tahmin edilen Charlie Cullen, ABD'nin en azılı seri katiller listesinin üst sıralarında yer alıyor. Cullen'ın hikâyesinin hâlâ taze olmasının bir diğer nedeni ise 2014 yılında yayımlanan The Good Nurse: A True Story of Medicine, Madness, and Murder kitabı ve Cullen'ın yakalanmasının perde arkasındaki enteresan hikâye! Belirtilene göre düzenli ve sistematik bir şekilde cinayetlerini işleyen Ölüm Meleği'ni yakalanmaya götüren, iki inatçı dedektifle birlikte çalışan ve bu uğurda birçok fedakarlıkta bulunan Cullen'ın iş arkadaşı bir hemşirenin işin peşini bırakmaması oluyor.

 

Deadline'ın haberine göre Krysty Wilson-Cairns tarafından senaryosu yazılan ve A War, A Hijacking gibi filmlerle tanınan Tobias Lindholm'un yöneteceği The Good Nurse uyarlaması için Jessica Chastain ve Eddie Redmayne ile görüşülüyor. Son aşamaya gelinen görüşmeler sonucunda Oscarlı oyuncu Redmayne seri katile hayat verecek, Jessica Chastain ise seri katilin yakalanmasına yardımcı olan hemşireyi canlandıracak. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.