Jessica Chastain'den It'in devam filmi için yeşil ışık!

4.810 Gösterim
7 Kasım 2017 16:00
Jessica Chastain'den It'in devam filmi için yeşil ışık!

Bu yılın gişe başarısı hikâyelerinden It'in devam filmi için adı gündemden düşmeyen Jessica Chastain, teklif gelmesi hâlinde projede yer alabileceğini belirtti.


Dünya genelinde $677 milyon hasılata ulaşarak tüm zamanların en çok hasılat elde eden korku filmi olan ve ülkemizde de 400 bini aşkın seyirci tarafından izlenen It'in devam filmi şimdiden konuşulur oldu. 06 Eylül 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak olan It: Chapter Two'da, ilk filmde izlediğimiz çocuk karakterlerin yirmi yedi yıl sonraki yetişkin hâlleri hikâyenin merkezinde olacak. Dolayısıyla sevilen karakterlerin yetişkin hâllerini kimlerin canlandıracağı şimdiden merak konusu oldu.

Bu konuda gündemde sıkça yer alan isim ise ünlü oyuncu Jessica Chastain. It'in önemli karakterlerinden Beverly'nin yetişkin hâlini oynaması için sosyal medyada öne sürülen isimlerin başını çeken Chastain, Screen Rant'e verdiği söyleşi sırasında gelen soru üzerine bu husustaki görüşlerini de paylaştı. Andy Muschietti'nin ilk uzun metrajı Mama'da yönetmenle birlikte çalıştığını ve bu işbirliğinden hayli memnun olduğunu hatırlatan Jessica Chastain, Beverly karakterini gerçekten oynamak isteyebileceğini belirtti ve teklif gelmesi hâlinde rolü kabul edebileceğinin sinyallerini verdi.

 

2019 yılında gösterime girecek olan devam filminde şu ana kadar yer alacağı kesinleşen tek isim ise Pennywise rolüyle dikkat çeken Bill Skarsgård.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.