It'in devam filminin vizyon tarihi belli oldu

3.504 Gösterim
27 Eylül 2017 12:00
It'in devam filminin vizyon tarihi belli oldu

Dünya genelinde büyük bir gişe başarısı elde eden ve korku türü içerisinde birçok gişe rekorunun yeni sahibi olan It'in devam filminin vizyon tarihi belli oldu.


It, şu anda dünya genelinde $480 milyon hasılata ulaşmış durumda. Film bu performansını korursa $600 milyon hasılatı da kolaylıkla aşacak gibi duruyor. Hâlizhazırda uyarlandığı eserdeki olay örgüsü gereği iki film olarak tasarlanan projenin ilk ayağı gişede böyle iyi sonuçlara imza atınca, ikinci filmin resmi anonsu da gecikmedi.

 

Yaşadıkları kasabaya musallat olan Pennywise'ın lanetine karşı mücadele eden bir grup "kaybeden"in, 27 yıl sonra yeniden ortaya çıkan Pennywise'ı tekrardan alt etmeye çalışacak olan yetişkin hâllerini izleyeceğimiz film, 6 Eylül 2019 tarihinde ABD'de gösterime girecek.

 

Pennywise rolündeki performansıyla takdir toplayan Bill Skarsgard'ın karaktere yeniden can vereceği It: Chapter Two'da, Bev karakterinin yetişkin hâlini canlandırması için şimdiden Jessica Chastain'in adı geçiyor bile. Chastain ile It'in yönetmeni Andy Muschietti, yönetmenin ilk uzun metrajı Mama filminde de beraber çalışmışlardı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.