Jamie Lee Curtis'in dönüşünü müjdeleyen Halloween'den yeni fragman yayınlandı

2.571 Gösterim
6 Eylül 2018 11:30
Jamie Lee Curtis'in dönüşünü müjdeleyen Halloween'den yeni fragman yayınlandı

1978 yapımı klasik korku filmi Halloween'in kırk yıl sonrasında gelişen olayları konu edinen Halloween'den yeni fragman yayınlandı.


Sinemaseverleri Michael Myers ile tanıştıran John Carpenter'ın korku klasiği Halloween'in üzerine seyirciyi pek de tatmin etmeyen birçok devam filmi çekildi. Hem korku sinemasının ikon karakterlerinden biri olan Laurie Strode'un hem de ünlü seri katilin geri dönüş yapacağı 2018 yapımı Halloween ise aradaki devam filmlerini yok sayıyor ve köklerini doğrudan Carpenter'ın filmine bağlıyor.

 

İlk filmde geçen olayların kırk yıl sonrasını anlatan Halloween, Jamie Lee Curtis'in canlandırdığı Laurie ile Michael Myers arasındaki son yüzleşmeyi odağına alıyor. David Gordon Green'in yönetmenliğini üstlendiği, Jamie Lee Curtis'in yanı sıra Nick Castle, Judy Greer, Will Patton, Virginia Gardner ve Haluk Bilginer'in oyuncu kadrosunda yer aldığı film, 26 Ekim 2018 tarihinden itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak.

Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirecek filmin Türkçe altyazılı uluslararası fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.