Jamie Foxx, Antoine Fuqua’nın yeni dizisinde Mike Tyson’ı canlandıracak

1.881 Gösterim
23 Mart 2021 15:55
Jamie Foxx, Antoine Fuqua’nın yeni dizisinde Mike Tyson’ı canlandıracak

Kariyeri boyunca birçok tartışmanın merkezinde olan efsanevi boksör Mike Tyson’ın hayatını anlatan dizide, Jamie Foxx ünlü boksöre hayat verecek. Martin Scorsese'nin yapımcılarından biri olacağı dizinin yönetmenliğini Antoine Fuqua üstlenecek.


İlk olarak 2014’de bir film olması planlanan projenin daha sonradan Hulu başta olmak üzere birden çok platformun ilgilendiği projenin bir dizi olmasına karar verildi. Martin Scorsese’nin idari yapımcı kadrosunda olduğu, şu an için Tyson adıyla anılan dizinin yönetmen koltuğunda; The Equalizer, Southpaw ve What’s My Name: Muhammad Ali gibi filmlere imza atmış Antoine Fuqua oturacak.

Raging Bull’dan sonra bir daha boks projelerinde yer almamış olan Scorsese için bu dizi bir geri dönüş olacak. Ray filminde hayat verdiği Ray Charles rolüyle Oscar kazanan oyuncu Jamie Foxx, Tyson'a hayat vereceği bu dizi ile ilk kez bir dövüş projesinde yer almış olacak.

 

En son orijinal Netflix yapımlarından biri olan Project Power'ın kadrosunda yer alan oyuncu önümüzdeki sene Spider Man: No Way Home filminde Electro karakterine yeniden hayat verecek.. 

 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.