Jake Gyllenhaal'ın başrolünde yer aldığı Road House'dan ilk görüntüler yayınlandı

16.421 Gösterim
7 Mart 2023 15:45
Jake Gyllenhaal'ın başrolünde yer aldığı Road House'dan ilk görüntüler yayınlandı

Patrick Swayze'in başrolünde yer aldığı 1989 yapımı Road House filmi, Jake Gyllenhaal'un başrolünde bir kez daha sinemaya uyarlanıyor. Filme dair ilk görüntüler UFC 285 gecesinden yayınlandı.


Patrick Swayze'in başrolünde yer aldığı 1989 yapımı Road House, Jake Gyllenhaal ile bir kez daha filme uyarlanıyor. Doug Liman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, Florida Keys'teki bir barın güvenliğini devralan eski bir UFC dövüşçüsünün hikâyesi anlatılıyor. 

 

Gerçek UFC dövüşündeki sahnelere yer verilen filmde, UFC efsanesi Jay Hieron ve beyazperde oyunculuğuna ilk adımını atan Conor McGregor'ın yanı sıra Lukas Gaga, Billy Magnussen, Travis Van Winkle, Daniela Melchior ve Joaquim de Almeida gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

 

Henüz vizyon tarihi açıklanmayan Road House filminin sahnelerinden bir tanesi, Jon Jones ve Ciryl Gane arasında beklenen ağır sıklet dövüşünün olacağı UFC 285 gecesinde çekildi. Sahne gereği Gyllenhaal, Hieron ile savaşmak için Octagon'a girmeden önce bir tartının üzerine çıkıyor. Sosyal medyaya yansıyan tartı sahnesi, karakterin Florida'ya taşınmadan önce profesyonel bir dövüşçü olan ilk yıllarına dayanıyor. 

 

Jake Gyllenhaal'ın UFC turnuvasındaki görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.