It'in devam filminde Jessica Chastain'e eşlik etmesi için Bill Hader ve James McAvoy ile görüşülüyor

3.569 Gösterim
13 Nisan 2018 14:40
It'in devam filminde Jessica Chastain'e eşlik etmesi için Bill Hader ve James McAvoy ile görüşülüyor

2019 yılı içerisinde gösterime girecek olan It: Chapter Two filminin kadrosu için görüşmeler devam ediyor. Jessica Chastain'in projeye dahil olmasından sonra Bill Hader ve James McAvoy ile de görüşüldüğü belli oldu.


Global olarak ulaştığı $700 milyonla korku türü açısından gişede önemli bir eşiği geçen ve bu hasılatla tüm zamanların en çok gişe elde eden korku filmi unvanını ele geçiren O (It)'in devam filmiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Stephen King'in ünlü eserinden sinemaya uyarlanan, Pennywise adında çoğu zaman palyaço kılığında görünen bir varlık tarafından musallat olunan bir grup çocuğun hikâyesini anlatan ilk filmin devamında, ana karakterlerin 27 yıl sonraki yetişkin hâllerinin hikâyelerini ele alacak. İlk filmde olduğu gibi It: Chapter Two'nun da yönetmenliğini üstlenecek olan Andy Muschietti, ilk filmdeki genç oyuncuların ikinci filmin flashback sahnelerinde yer almalarını istediğininden bahsetse de ikinci filmde sahne önemli ölçüde artık kırklarına ulaşmış Losers' Club üyelerinin olacak.

Muschietti ile daha önce birlikte çalışan Jessica Chastain, sosyal medya faktörünün de devreye girmesiyle devam filminde Beverly Marsh rolünü kabul etmişti. Pennywise'a yeniden Bill Skarsgård'ın hayat vereceği filmin kadro çalışmaları sürüyor. Variety'nin haberine göre, bu anlamda görüşülen isimlerin başında James McAvoy ile Bill Hader geliyor. McAvoy ile ilk filmde Jaeden Lieberher'in canlandırdığı Bill Denbrough rolü için görüşülürken, Hader ile Finn Wolfhard'ın hayat verdiği Richie Tozier karakteri için müzakereler sürüyor. Türkiye'de 13 Eylül 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak olan It: Chapter Two'un çekimlerin yaz aylarından başlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.