Indiana Jones 5'ı yönetmekten vazgeçen Steven Spielberg'in yerini, Ford v Ferrari'yi çeken James Mangold devralabilir

3.265 Gösterim
27 Şubat 2020 11:45
Indiana Jones 5'ı yönetmekten vazgeçen Steven Spielberg'in yerini, Ford v Ferrari'yi çeken James Mangold devralabilir

Indiana Jones karakterini dünyayla tanıştıran Steven Spielberg, hazırlıkları süren beşinci filmi yönetmekten vazgeçti. Usta sinemacının yerini doldurması için son olarak Asfaltın Kralları (Ford v Ferrari) filmini çeken James Mangold ile görüşülüyor.


2016 yılında duyurulan ve serinin önceki filmlerinde olduğu gibi yönetmen koltuğunda Steven Spielberg'in, başrolünde ise Harrison Ford'un yer alacağı Indiana Jones 5'ın prodüksiyonuna birkaç ay kala mühim bir gelişme yaşandı. Variety'nin özel haberine göre, usta sinemacı Steven Spielberg filmin yönetmenliğini üstlenmekten vazgeçti. Yapımcı kimliğiyle projede yer almaya devam edecek olan Spielberg'in, Indiana Jones bayrağını seriye yeni bir perspektif getirebilecek yeni jenerasyonlara teslim etmeyi arzuladığı için bu kararı aldığı belirtiliyor.

Habere göre Spielberg'den boşalan yönetmen koltuğu için James Mangold ile görüşülüyor. Girl, Interrupted, Walk the Line3:10 to YumaLogan gibi yapımlara imza atan Mangold'un geçen yıl çektiği Ford v Ferrari, bu seneki Oscar töreninde iki ödüle birden layık görülmüştü. Mangold ile Indiana Jones 5'ı yönetmesi için büyük ölçüde anlaşılırken, Harrison Ford'un da projeye dahlinin sürdüğü belirtiliyor.

 

Ünlü müzikal West Side Story'nin yeniden çevrimini çeken Steven Spielberg, bu filmin prodüksiyon sonrası aşamasının akabinde David I. Kertzer'in kitabından uyarlanan The Kidnapping of Edgardo Mortara'nın çekimlerine başlayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.