House of the Dragon'dan yeni bir fragman yayınlandı

4.980 Gösterim
20 Temmuz 2022 21:10
House of the Dragon'dan yeni bir fragman yayınlandı

Game of Thrones'un 200 yıl öncesinde Targaryen hanedanlığında yaşanan iç savaşı anlatacak olan House of the Dragon dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 21 Ağustos'tan itibaren HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.


George R. R. Martin'in Fire & Blood (Ateş ve Kan) adlı romanına dayanan ve Game of Thrones'ta yaşanan olayların 200 yıl öncesine uzanıp Targaryen hanedanlığında yaşanan iç savaşı anlatacak olan House of the Dragon dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizi, 21 Ağustos'tan itibaren HBO Max ekranlarında olacak.

Yaratıcılığını George R. R. Martin ve Ryan Condal'ın yaptığı dizinin kadrosunda; Paddy Considine, Emmy D’Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke, Fabien Frankel, Steve Toussaint, Eve Best ve Sonoya Mizuno gibi isimler yer alıyor. HBO ile 5 yıllık bir anlaşma imzalayan Martin,, House of the Dragon'ın yanı sıra çeşitli geliştirme aşamalarında olan Tales of Dunk and Egg, 10,000 Ships, 9 Voyages ve Flea Bottom gibi potansiyel Game of Thrones spin-off projelerinin çalışmalarını da sürdürüyor.

21 Ağustos'ta HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan House of the Dragon dizisinden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.