Paddy Considine

Paddy Considine

Doğum Tarihi

5 Eylül 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.03.2018 120.164 TL 12.472
30.09.2016 70.158 TL 5.828
18.03.2016 28.540 TL 1.970
04.12.2015 591.847 TL 39.284
26.06.2015 59.257 TL 5.129
08.05.2015 161.658 TL 13.024
20.06.2014 27.771 TL 1.757
05.04.2013 374.580 TL 43.234
12.10.2007 1.511.549 TL 175.497
13.07.2007 106.179 TL 13.198
16.09.2005 1.405.729 TL 189.717
09.09.2005 63.011 TL 9.674
06.02.2004 60.812 TL 8.998