Helen Mirren ve Ian McKellen'ın başrolleri paylaştığı The Good Liar'dan fragman!

1.885 Gösterim
27 Haziran 2019 11:34
Helen Mirren ve Ian McKellen'ın başrolleri paylaştığı The Good Liar'dan fragman!

İki usta isim Helen Mirren ve Ian McKellen'ın başrolleri paylaştığı The Good Liar'ın yönetmen koltuğunda Akademi Ödüllü Bill Condon oturuyor.


Nicholas Searle'ün aynı adlı romanından uyarlanan The Good Liar, sahtekârlık üzerine bir kariyer inşa etmiş Roy Courtnay ve internetten tanıştığı yeni hedefi, oldukça varlıklı bir dul olan Betty McLeish arasında gelişen hikâyeyi konu ediniyor. Kariyerinin en iyi ve en büyük oyununu oynamaya hazırlanan Roy, günden güne Betty'le gerçek anlamda bir ilgi duymasıyla beraber kendini bir ikilemde bulur ancak işler bununla da sınırlı kalmaz zira Betty'nin şüpheci torunu ortaya çıktığında olaylar Roy için daha zor bir hale gelecektir.

 

Kariyerleri boyunca akıllarda yer etmiş birçok performansa imza atmış iki usta isim Helen Mirren ve Ian McKellen'ın başrolleri paylaştığı filmin kadrosunda Russel Tovey, Mark Lewis Jones, Jim Carter ve Celine Buckens gibi isimler yer alıyor.

Jeffrey Hatcher'ın senaryosunu kaleme aldığı The Good Liar'ın yönetmen koltuğunda Bill Condon oturuyor. 29 Kasım 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.