Helen Mirren'in başrolünde yer aldığı, gerçek bir hikâyeden uyarlanan korku filmi Winchester'dan fragman!

3.018 Gösterim
25 Ekim 2017 11:30
Helen Mirren'in başrolünde yer aldığı, gerçek bir hikâyeden uyarlanan korku filmi Winchester'dan fragman!

Sarah Winchester'ın hikâyesinden sinemaya uyarlanan korku filmi Winchester'dan fragman yayınlandı.


Önümüzdeki günlerde Jigsaw filmiyle seyircinin karşısına çıkacak olan Spierig Kardeşler, bir sonraki projelerinde bir lanetli ev mitini ele alacaklar. Özellikle 19. yüzyılın en önemli ateşli silah üreticilerinden biri olan Winchester'ın varisi Sarah Winchester'ın yüz yıla yakın bir süredir anlatılan sıra dışı hikâyesinin odak noktası olacağı Winchester'da, dönemin en zengin kadınlarından biri olan Sarah Winchester'a Helen Mirren hayat verecek.

Anlatılan şehir efsanelerine göre kızını ve eşini kaybeden Sarah Winchester, kendi firmalarının ürettiği silahlarla öldürülen insanların ruhları tarafından lanetlendiğine inanır. Sarah Winchester, yüzlerce odası bulunan ve 38 yıl boyuncu yapım çalışmalarının her gün devam ettiği anlatılan Winchester Malikânesini de bu ruhları hapsetmek için kullanabileceğini düşünür.

 

Günümüzde San Francisco bölgesinin kayde değer turistik mekânlarından birine dönüşmüş olan Winchester Malikânesine musallat olan hayaletleri göreceğimiz filmde, Mirren'in yanı sıra Sarah Snook, Jason ClarkeAngus Sampson, Laura Brent gibi isimler de yer alıyor. Sadece konusuyla bile merak uyandıran yapımın, ülkemizde 22 Şubat 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.