Jason Clarke

Jason Clarke

Doğum Tarihi

17 Temmuz 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 4.076.518 TL 245.309
19.10.2018 1.837.006 TL 119.356
20.04.2018 208.192 TL 14.880
02.03.2018 85.789 TL 8.037
18.09.2015 2.475.240 TL 167.420
26.06.2015 5.802.966 TL 481.477
08.05.2015 161.658 TL 13.024
11.07.2014 7.012.474 TL 626.476
12.07.2013 752.654 TL 70.922
17.05.2013 1.573.393 TL 121.586
08.02.2013 265.392 TL 21.377
11.01.2013 112.862 TL 8.678
09.03.2012 95.242 TL 10.925
10.07.2009 1.218.237 TL 132.326
17.10.2008 732.194 TL 88.344
27.06.2003 124.894 TL 22.922

Diğer Filmleri