Jason Clarke

Jason Clarke

Doğum Bilgisi

17 Temmuz 1969

Yaş

51


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayvan Mezarlığı 5 Nisan 2019
UIP 245.309 4.076.518
Ay'da İlk İnsan 19 Ekim 2018
UIP 119.356 1.837.006
Winchester Gizemli Ev 20 Nisan 2018
Pinema 14.880 208.192
Savaştan Sonra 2 Mart 2018
Başka Sinema 8.037 85.789
Everest 18 Eylül 2015
UIP 167.420 2.475.240
Terminator: Genisys 26 Haziran 2015
UIP 481.477 5.802.966
44. Çocuk 8 Mayıs 2015
TME Films 13.024 161.658
TME Films 626.476 7.012.474
Beyaz Saray Düştü 12 Temmuz 2013
Warner Bros. 70.922 752.654
Muhteşem Gatsby 17 Mayıs 2013
Warner Bros. 121.586 1.573.393
Zero Dark Thirty 8 Şubat 2013
Chantier 21.377 265.392
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
Tiglon 10.925 95.242
Halk Düşmanları 10 Temmuz 2009
UIP 132.326 1.218.237
Ölüm Yarışı 17 Ekim 2008
UIP 88.344 732.194
Çit 27 Haziran 2003
Warner Bros. 22.922 124.894