Jason Clarke

Jason Clarke

Doğum Tarihi

17 Temmuz 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 ₺4.076.518 245.309
19.10.2018 ₺1.837.006 119.356
20.04.2018 ₺208.192 14.880
02.03.2018 ₺85.789 8.037
18.09.2015 ₺2.475.240 167.420
26.06.2015 ₺5.802.966 481.477
08.05.2015 ₺161.658 13.024
11.07.2014 ₺7.012.474 626.476
12.07.2013 ₺752.654 70.922
17.05.2013 ₺1.573.393 121.586
08.02.2013 ₺265.392 21.377
11.01.2013 ₺112.862 8.678
09.03.2012 ₺95.242 10.925
10.07.2009 ₺1.218.237 132.326
17.10.2008 ₺732.194 88.344
27.06.2003 ₺124.894 22.922

Diğer Filmleri