HBO Max, iki yeni Sherlock Holmes dizisi üzerinde çalışıyor

2.600 Gösterim
6 Nisan 2022 13:08
HBO Max, iki yeni Sherlock Holmes dizisi üzerinde çalışıyor

HBO Max, Robert Downey Jr.'ın başrolünde yer aldığı Sherlock Holmes filmleriyle aynı dünyada geçecek olan iki yeni dizinin hazırlıklarını yapıyor. Dizilerden her biri Sherlock Holmes 3'te tanıtılacak yeni bir karaktere odaklanacak.


HBO Max, Sherlock Holmes film evrenini, filmlerle bağlantılı iki yeni diziyle televizyonda genişletmeyi planlıyor. Erken geliştirme aşamasındaki iki dizi, 2009 yapımı Sherlock Holmes ve 2011 yapımı Sherlock Holmes: A Game of Shadows (Sherlock Holmes: Gölge Oyunları) filmlerinin dünyasında geçecek ve Sherlock Holmes 3'te ilk kez ortaya çıkacak yeni karakterlerin hikâyelerine odaklanacak. Serinin dizilere kaynak olması beklenen üçüncü filminin ilk kez 2020 olarak açıklanan gösterime giriş tarihi daha sonra 22 Aralık 2021'e ertelenmişti. Hâlâ yapımına başlanmayan filmin çıkış tarihi şu an belirsizliğini koruyor.

 

Üzerinde çalışılmaya başlanan dizilerin yapımcılığını, Guy Ritchie'nin yönetmenliğini üstlendiği ve Jude Law'ın Dr. John Watson'a hayat verdiği 2009 ve 2011 yılı yapımı filmlerinin Sherlock Holmes'u Robert Downey Jr. ve eşi Susan Downey'in şirketi Team Downey ile Warner Bros. Television üstlenecek. HBO Max ve Warner Bros.'un hakkında resmi bir açıklamada bulunmadığı yeni projelerde Robert Downey Jr.'ın rol alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.