Haziran ayında izleyiciyle buluşacak Black Mirrror'ın 6. sezonundan teaser yayınlandı

3.429 Gösterim
27 Nisan 2023 15:10
Haziran ayında izleyiciyle buluşacak Black Mirrror'ın 6. sezonundan teaser yayınlandı

Charlie Brooker imzalı dizisi Black Mirror'ın altıncı sezonundan teaser yayınlandı. Aaron Paul, Selma Hayek ve Zazie Beetz gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, haziran ayında Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Charlie Brooker'ın 2011 yılında yaratıcısı olduğu Netflix dizisi Black Mirror'dan altıncı sezon için teaser yayınlandı.

 

Merakla beklenen dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek, Samuel Blenkin, Zazie Beetz gibi isimler yer alıyor. 

 

Alışılagelen Black Mirror bölümleri birbirinden bağımsız bölümler içerse de Brooker altıncı sezonun yeni bir modele göre hazırlandığı ima ederek, "Black Mirror’ın altıncı sezonu şimdiye kadarki en tahmin edilemez, sınıflandırılamaz ve beklenmedik sezon” olduğunu, “ton olarak baştan sona ‘Black Mirror’ olsa da bazı çılgınca dalgalanmalarla her zamankinden daha fazla çeşitliliğe sahip” bir sezon ile seyirci karşısına çıkacağını söyledi. 

 

Netflix yapımı dizi ve filmlerin sıkı hayranları için onlara özel içerikler sunan resmi web sitesi Tudum.com aracılığıyla dizinin yeni bölümlerinde kendi kurallarından bazılarını çiğnediğini itiraf eden Brooker, açıklamalarına şöyle devam etti:

Her zaman Black Mirror’ın birbirinden tamamen farklı hikayeler içermesi ve insanları şaşırtması gerektiğini düşünmüşümdür. Başka türlü ne anlamı var? Bana göre dizi, kolayca tanımlanmayarak, kendini yeniden keşfetmeye devam edebilmeliydi. Şimdi ise kısmen kendime bir meydan okuma olarak, kısmen de izleyici için her şeyi taze tutmak adına bu sezona, neler beklemem gerektiğine dair temel varsayımlarımdan bazılarını alt üst ederek başladım. Black Mirror parametrelerini genişletmek için daha önce asla olmayacağına yemin ettiğim birkaç yeni unsuru diziye ekledim.

Haziran ayında Netflix'te seyirci karşısına çıkacak olan Black Mirror'ın altıncı sezon teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.