Aaron Paul

Aaron Paul

Doğum Tarihi

27 Ağustos 1979

Yaş

41


Gelecek Filmler

Quad Dram

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

14 Mayıs 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.06.2017 220.523 TL 17.772
17.06.2016 382.721 TL 28.275
08.04.2016 156.922 TL 11.663
18.03.2016 217.277 TL 15.604
23.10.2015 217.290 TL 16.084
12.12.2014 4.293.389 TL 342.027
14.03.2014 2.741.554 TL 233.147
19.06.2009 576.028 TL 74.996
05.05.2006 2.836.359 TL 382.553
01.03.2002 - -