Aaron Paul

Aaron Paul

Doğum Bilgisi

27 Ağustos 1979

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dokuzuncu Hayat 9 Haziran 2017
TME Films 17.772 220.523
Merkezi İstihbarat 17 Haziran 2016
UIP 28.275 382.721
Ölüm Emri 8 Nisan 2016
TME Films 11.663 156.922
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Babalar ve Kızları 23 Ekim 2015
MC Film 16.084 217.290
TME Films 342.027 4.293.389
Tiglon 233.147 2.741.554
Soldaki Son Ev 19 Haziran 2009
UIP 74.996 576.028
Görevimiz Tehlike 3 5 Mayıs 2006
UIP 382.553 2.836.359
K-Pax 1 Mart 2002
New Films - -