Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerinde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı

4.118 Gösterim
17 Temmuz 2024 14:18
Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerinde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı

Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerinde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı, 12 Eylül'den itibaren 2. sezonuyla Netflix'te ekranlara gelecek.


Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonu 12 Eylül'den itibaren Netflix'te seyirciyle buluşacak. İlk sezonu 2022 yılının Mart ayında yayınlanan dizi ikinci sezonunda 1995 yılından 1941 yılına ışınlanan Ahmet ve Esra ikilisinin Halit adlı davetsiz misafirleriyle birlikte yaşadığı maceraları takip ediyor.


Yapımcılığını Karga 7 Pictures'ın üstlendiği Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Şahin ve Nisan Dağ oturuyor. Senaryosunu Elif Usman, Aksel Bonfil ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'ya Tansu Biçer, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden, Tülin Özen, Erol Babaoğlu, Nergis Öztürk, Nihal Koldaş, Osman Albayrak, Tuğba Çom, Yasemin Szawlowski ve Furkan Kalabalık eşlik ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.