Tülin Özen

Tülin Özen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kötü Çocuk 20 Ocak 2017
UIP Türkiye 358.192 4.170.011
Abluka 6 Kasım 2015
Bir Film 24.736 239.825
Pek Yakında 2 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 2.187.278 24.684.790
Karnaval 27 Eylül 2013
M3 Film 2.326 26.081
Yük 26 Nisan 2013
M3 Film 1.915 17.573
Bal 9 Nisan 2010
Cinefilm 31.910 293.343
Süt 2 Ocak 2009
Medyavizyon 6.613 58.126
Vicdan 10 Ekim 2008
Medyavizyon 157.877 1.233.728
Meleğin Düşüşü 4 Şubat 2005
Bir Film 5.736 29.363