Nihal Koldaş

Nihal Koldaş


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Şeyler 29 Kasım 2019
TME Films 13.995 224.447
Kardeşler 12 Nisan 2019
Chantier 1.720 20.058
Ana Yurdu 25 Aralık 2015
M3 Film 6.018 54.394
Mustang 23 Ekim 2015
M3 Film 25.419 279.016
Toz Ruhu 30 Aralık 2014
SETEM Akademi 3.817 28.400
Kuma 26 Nisan 2013
Chantier 6.692 44.860
Adalet Oyunu 10 Haziran 2011
CineGroup 5.160 31.681
Çoğunluk 15 Ekim 2010
Özen Film 25.499 238.255
Kıskanmak 6 Kasım 2009
Medyavizyon 28.737 273.433