Halo'nun canlı çekim dizi uyarlamasından ilk teaser yayınlandı

1.765 Gösterim
16 Kasım 2021 14:03
Halo'nun canlı çekim dizi uyarlamasından ilk teaser yayınlandı

Xbox’ın sevilen video oyun serisi Halo'nun televizyon dizisi uyarlamasından kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Dizi, 2022'de izleyiciyle buluşacak.


Xbox'ın 20. yıl kutlaması için gerçekleştirilen etkinlikte markanın sevilen video oyun serisi Halo'nun uzun yıllardır beklenen projesinden ilk görüntüler yayınlandı. Böylece, 2009'da Steven Spielberg'in oyunu sinema filmi şeklinde uyarlama düşüncesiyle başlayan süreç, Paramount+'ın dizi uyarlamasıyla son bulmuş oldu. Steven Spielberg'in yapım şirketi Amblin, Showtime ve 343 Industries'le birlikte çekimleri Budapeşte'de yapılan dizinin yapımını üstlendi.

26. yüzyılda insanlık ile Covenant olarak bilinen uzaylılar arasındaki çatışmayı konu edinecek dizide; Master Chief'i Pablo Schreiber, Dr. Cathrine Halsey'i Natascha McElhone, Quan Ah'i Yerin Ha, Soren-066'i Bokeem Woodbine, Admiral Margaret Parangosky'yi Shabana Azmi, Dr. Miranda Keyes'i Olive Gray, Makee'yi Charlie Murphy, Kai-125'ı Kate Kennedy, Vannak-134'u Bentley Kalu, Riz-028'i Natasha Culzac, Captain Jacob Keyes'i Danny Sapani canlandırırken Cortana'ya ise Jen Taylor sesiyle hayat verecek.

 

Paramount+'ta ekranlara gelecek ilk sezonun 9 bölümden oluşması ve 2022'nin ilk çeyreğinde henüz net şekilde belli olmayan bir tarihte izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.