Gus Van Sant'in yönettiği Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'tan fragman yayınlandı

2.489 Gösterim
17 Ocak 2018 11:00
Gus Van Sant'in yönettiği Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'tan fragman yayınlandı

Joaquin Phoenix ve Jonah Hill'in başrollerinde yer aldığı, Sundance Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirecek olan Don't Worry, He Won't Get Far on Foot filminden tanıtım fragmanı yayınlandı.


2015 yılında gösterime giren The Sea of Trees ile kariyerinin en kötü eleştirilerinden birini alan Gus Van SantDon't Worry, He Won't Get Far on Foot biyografik filmiyle tekrardan festival sularına geri dönüyor. 18 Ocak'ta start verecek Sundance Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirecek olan filmden, gösteriminin arefesinde bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

21 yaşında geçirdiği araba kazası sonrası ölümden dönen fakat belden aşağısı felç geçiren, alkol bağımlısı John Callahan'ın, sevgilisi Annu ile rehabilitasyon destekçisi Donnie'nin yardımları ve kazadan sonra çizdiği karikatürler sayesinde değişen hayatını anlatan Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'un başrollerinde Joaquin Phoenix, Jonah Hill ve Rooney Mara yer alıyor. 19 Ocak'ta Sundance'ta prömiyerini gerçekleştirecek olan ve Şubat ayında Berlin'de de gösterilecek olan film, 11 Mayıs'ta ABD'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.