Giray Altınok'un yeni dizisi Karşılaşmalar'ın tanıtımı yayınlandı

27.682 Gösterim
30 Ağustos 2024 15:41
Giray Altınok'un yeni dizisi Karşılaşmalar'ın tanıtımı yayınlandı

Var Bunlar ve Prens dizileriyle adından söz ettiren Giray Altınok'un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Karşılaşmalar dizisinin tanıtımı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi, bu yıl içerisinde Exxen'de yayınlanacak.


Var Bunlar ve Prens dizileriyle adından söz ettiren Giray Altınok'un yeni dizisi Karşılaşmalar'ın tanıtımı yayınlandı. Altınok'un başrolü üstlenip senaryosunu Muammer Tali ile birlikte kaleme aldığı dizi, günlük hayatta “bu kadar da olmaz” denilen yedi farklı karşılaşmayı anlatıyor.

 

Yapımcılığını MGX Film’in üstlendiği Karşılaşmalar dizisinin yönetmen koltuğunda Giray Altınok oturuyor. Bu yıl içerisinde Exxen'de ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Giray Altınok, Mahir İpek, Zerrin Sümer, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu, Sinem Kobal, Erdem Yener, Sarp Apak, Cem Gelinoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Melis Babadağ, Bora Akkaş, Özlem Türkad, Kerem Özdoğan, Muttalip Müjdeci, Cansu Diktaş, Umut Kaya, Begüm Öner, Muammer Tali yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.