Gal Gadot, Kenneth Branagh yönetmenliğindeki Death on the Nile'in başrolünde yer alacak

2.303 Gösterim
1 Ekim 2018 11:40
Gal Gadot, Kenneth Branagh yönetmenliğindeki Death on the Nile'in başrolünde yer alacak

Kenneth Branagh'ın Agatha Christie'nin klasik eserini yeniden uyarladığı Doğu Ekspresinde Cinayet'in devam filmi Nil'de Ölüm'ün başrolünde Gal Gadot yer alacak.


Geçtiğimiz yıl sonbahar aylarında vizyona giren Murder on the Orient Express (Doğu Ekspresinde Cinayet), on gün gibi bir sürede dünya genelinde yaklaşık $150 milyon hasılat elde etmesiyle 20th Century Fox'tan devam filmi için onayı almış ve ilerleyen dönemlerde Agatha Christie Sinematik Evreni için zemin hazırlamıştı. Kenneth Branagh'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Doğu Ekspresinde Cinayet'in devam filmi, Christie'nin 1937 yılında yayımlanan Death on the Nile (Nil'de Ölüm) adlı eserinden uyarlanacak.

 

Sevilen dedektifin yeni bir cinayet vakaasıyla karşılacağı filmin ana karakterlerinden ve baş şüphelilerinden biri olan zengin varis Linnet Ridgeway Doyle'a Gal Gadot hayat verecek. Branagh'ın yeniden yönetmenliğini üstleneceği ve Hercule Poirot'ya hayat vereceği Nil'de Ölüm'de, Doğu Ekspresinde Cinayet'te de beraber çalıştığı senarist Michael Green ile işbirliği devam edecek. Nil'de Ölüm için planlanan vizyon tarihi ise, 20 Aralık 2019 olarak gözüküyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.