Gabriel Luna, HBO’nun The Last of Us uyarlamasının kadrosuna katıldı

2.080 Gösterim
16 Nisan 2021 19:02
Gabriel Luna, HBO’nun The Last of Us uyarlamasının kadrosuna katıldı

İlk olarak 2013 yılında piyasaya sürülen ve geçtiğimiz sene devam oyunu çıkan The Last of Us’ın HBO uyarlamasına katılan diğer isim Gabriel Luna oldu. Dizinin başrollerine Pedro Pascal ve Bella Ramsey hayat verecek.


Tüm dünyayı saran ve bulaşanları kısa bir süre içerisinde zombiye dönüştüren bir salgın hastalığın yayılmasından 20 yıl sonrasını konu alan oyununun dizi uyarlamasını, Chernobyl’in yaratacısı Craig Mazin kaleme alıyor. Bununla birlikte, dizinin çıkacağının duyurulması üzerine geçtiğimiz şubat ayında dizinin başrollerinde Game of Thrones ile çıkış yakalayan Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in yer alacağı duyurulmuştu. Pedro Pascal Joel’a ve Bella Ramsey Ellie’ye hayat veriyorken, kadroya yeni katılan isim Gabriel Luna, hayattan ve idealizm anlayışından umudunu yitirmemiş emekli bir asker olan Joel’un küçük kardeşi Tommy’ye hayat verecek. Uyarlama, tıpkı oyundaki gibi 2033 yılında geçecek ve Joel’un çok tehlikeli bir karantina bölgesinde mahsur kalmış Ellie’yi kurtarma görevinin; üzücü, zorlu ve gaddarca bir serüvene dönüşmesini konu alacak.

Gabriel Luna daha önce 2019 yılında çıkan Terminatör: Dark Fate, Ghost Rider’ı canlandırdığı Agents of S.H.İ.E.L.D, Wicked City, Rosewood, Matador ve True Detective gibi projelerde yer almıştı.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.