Pedro Pascal ve Bella Ramsey, HBO'nun The Last of Us dizisinin başrollerinde yer alacak

2.773 Gösterim
11 Şubat 2021 11:45
Pedro Pascal ve Bella Ramsey, HBO'nun The Last of Us dizisinin başrollerinde yer alacak

Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin'in kaleme alacağı, ünlü video oyun The Last of Us'ın dizi uyarlamasında, Joel karakterine Pedro Pascal, Elllie'ye ise Bella Ramsey hayat verecek.


Tüm zamanların en iyi video oyunlarından biri olarak gösterilen ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen devam oyunuyla popülerliğini sürdüren The Last of Us'ın dizi uyarlaması, video oyunun hayranları için uzun süredir beklenen bir gelişmeydi. Video oyun serisini geliştiren Sony ile HBO'nun ortak yapımı olacak olan dizinin merakla beklenen başrolleri de belli oldu. Deadline'ın haberine göre, dizide Joel karakterine Pedro Pascal, Ellie'ye ise Bella Ramsey hayat verecek.

Chernobyl dizisiyle adından söz ettiren Craig Mazin'in kaleme alacağı The Last of Us, insanlık ve medeniyetin tehlikeli bir hastalığın baş göstermesiyle kırılmasından 20 yıl sonra, 14 yaşındaki Ellie'yi katı bir şekilde karantina uygulanan bir bölgeden çıkarma görevinin kabul eden Joel ile Ellie'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Dizinin başrolleri daha önce pek çok isim konuşulmuştu. Joel ve Ellie karakterlerini canlandıracak olan Pedro Pascal ve Bella Ramsey, Game of Thrones dizisiyle çıkış yapmıştı. Game of Thrones sonrası kariyerinde büyük bir sıçrama gerçekleştiren Pascal, Narcos, Kingsman: The Golden Circle, The Equalizer 2, Triple Frontier, Wonder Woman 1984 ve The Mandalorian gibi yapımlarda yer aldı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.